Popelka s Bohatou dominovali třetímu kolu ligy malé kopané

0
1096

Mostecká liga malé kopané měla v neděli na programu třetí kolo nového ročníku. Hřiště 11. základní školy hostilo pět utkání, z nichž tím nejgólovějším bylo hned to první.

V něm na sebe narazily týmy GMS Most a Avengers Most. Ve světlemodrých dresech GMS Most řádila dvojice Vít Popelka a Petr Bohata a nejvýrazněji se podepsala pod konečnou výhru 17:3. Avengers se ještě dokázali bránit v prvním poločase, který skončil přijatelných 6:2, ale v druhé půli se definitivně zlomili a utrpěli krutou porážku. Popelka s Bohatou se pod výhru podepsali každý tím, co je pro ně typické. Nahrávač Vít Popelka (3+8), bodující tohoto kola, narýsoval hned osm gólů a střelec Petr Bohata (7+3) prostřelil soupeřova gólmana hned sedmkrát. Ze spoluhráčů se k této demoliční četě výrazněji připojili ještě Vladimír Wagner (3+2) a Jakub Černý (1+3). Za poražené svou kvalitu opět prokázal Pavel Exner (2+1), který zařídil všechny góly svého týmu.

Následovalo střetnutí mezi Katalánci a Gamblers Most. Zápas skončil nerozhodně 3:3, a tak následoval penaltový rozstřel. V něm byli úspěšnější Katalánci a slaví tak výhru za dva body.

Třetím utkáním dne bylo měření sil mezi proOFFICEM a Atléticem Most. Do něj šlo Atlético logicky jako velký favorit, a to i s ohledem na loňské debakly, kterými konto proOFFICE zatěžovalo. Atlético opět odešlo jako vítěz, a to 9:4.

Následovalo napínavé střetnutí mezi Jablíčky Chomutov a Švejkem. To pro sebe po vyrovnaném poločase 1:1 získala nakonec Jablíčka a to v poměru 3:1.

Liga má po třech kolech již pouze jediný stoprocentní tým a tím je devítibodové Atlético Most. Za ním jsou s odstupem jednoho bodu Katalánci a dvou Gamblers Most.

Tabulku produktivity ovládá dvojice Vít Popelka (4+16) vedoucí o jeden kanadský bod před svým spoluhráčem z GMS Most Petrem Bohatou (15+4). Trojici nejlepších uzavírá Adam Koudelka (12+6) z Atlética Most. Bohata je s patnácti zásahy v čele tabulky střelců ligy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!