Fotbalistky i potřetí naplno bodovaly Tentokrát porazily Postoloprty

0
1895

V dalším kole fotbalové divize skupiny A žen sehrál společný tým Baníku Souš a SK Ervěnice – Jirkov utkání s celkem Postoloprt a i potřetí byl v jarní části soutěže vítězný.

Družstvo odehrálo své domácí utkání tentokráte na hřišti v Jirkově. Hostující fotbalistky odjely domů s pětibrankovým přídělem.

„Úvod zápasu byl pro nás trochu rozpačitý. Soupeřky se víceméně zakopaly na svou polovinu hřiště a bylo obtížné se prosadit v zahuštěném pokutovém území. Hráčky hostí, které podporovala skvěle chytající brankářka, dobře bránily. Klid na naše kopačky přinesla až druhá branka vstřelená v úvodu druhé půle, pak již o vítězi utkání nebylo pochyb,“ řekl k průběhu utkání kouč týmu Karel Giampaoli.

FK Baník Souš/SK Ervěnice-Jirkov – FK Postoloprty 5:0 (1:0). Branky: Polívková 2, Podaná 2 a Ščuková. Sestava týmu Souš/Ervěnice: Vaňáčová – Plochá, Králová, Mašlová, Novotná, Šimonková, Svobodníková, Medková, Myslíková (K), Podaná, Polívková, Antalová, Bečáková, Ščevíková a Nováková. Trenéři: Karel Giampaoli, Ondřej Chlad a Petra Dojáčková, vedoucí Anna Hausdorfová.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!