Navštěvujte mostecké akce a můžete vyhrát tablet

0
889
ilustrační foto

Navštěvujete pravidelně různé akce pořádané městem? Pak právě pro vás je určena nová sezonní soutěž, kterou vyhlásilo Turistické informační centrum, které sídlí v budově magistrátu. Stačí navštívit alespoň tři městské akce a hlavní cena v podobě tabletu může být vaše.

„Již nyní si mohou zájemci u nás v Turistickém informačním centru vyzvedávat soutěžní karty, jejíž jedna část je rozdělena na šest políček. Pět z nich zahrnuje městské akce, konkrétně zahájení turistické sezony 22. dubna, oslavy 100. výročí vzniku republiky 26. května, Miniveletrh cestovního ruchu 12. června, Den magistra Keleyho 16. června a Mosteckou slavnost 8. září. Šesté políčko je pro určeno oblastní muzeum, které mohou soutěžící navštívit kdykoliv v jeho provozní době, stejně jako Dílnu magistra Kelleyho, kam mohou zavítat místo akce pořádané 16. června,“ informovala Michaela Kačabová z Turistického informačního centra.

Za každou účast na akci (ve stanu TIC) nebo návštěvu v muzeu či dílně Kelleyho obdrží zájemci razítko, přičemž do slosování budou zařazeny karty s alespoň třemi razítky. Podmínkou účasti je i správné zodpovězení několik historických otázek, které jsou rovněž uvedeny na soutěžní kartě. Ve hře je tablet a dalších deset vedlejších cen.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!