Ústecký majáles s hlavní hvězdou Chinaski se blíží!

0
1357

Největší jarní hudební událost v severních Čechách Ústecký Majáles se blíží. Ve velmi nabitém programu vystoupí skupina Chinaski, pro které bude tato akce prvním letošním open-air festivalem. Rovněž to bude první venkovní koncert v nové sestavě, ve které kapela srší koncertní energií. Na Ústeckém Majálesu vystoupí snad nejznámější interpreti současné mladé hudební scény. Na Lenny, Voxela, Marka Ztraceného, Pokáče, kapelu Mirai a další se můžete těšit v sobotu 21. dubna v Letním kině v Ústí nad Labem.

Tradičním účastníkem Ústeckého Majálesu je slovenská parta Horkýže Slíže, která již 25 let nepřetržitě brázdí české kluby a festivaly a jejich koncerty se neustále těší obrovskému zájmu fanoušků. Úplně poprvé se na Ústecký Majáles podívá Marek Ztracený s kapelou, který se usilovnou prací propracoval až na vrchol české hudební scény. Svoji pozici stvrdil koncertem ve vyprodaném Fóru Karlín na konci minulého roku. Na špici české hudební scény se dlouho drží i domácí UDG. Mají za sebou vyprodané jarní turné a před sebou nabitou festivalovou sezónu čítající přes padesát koncertů.

V rámci tohoto hudebního dne vystoupí i aktuálně dva nejúspěšnější mladé projekty Mirai
a Lenny. Mirai posbírali letos snad všechna hudební ocenění, Lenny zase odstartovala úspěšně kariéru mimo hranice naši země. Majáles představí i dva mladé a velmi úspěšné písničkáře Voxela a Pokáče. Oba zahrají svůj koncertní set a na závěr připadají i vystoupení společné.

Průvodcem majálesovým dnem bude letos populární mladý zpěvák Jakub Děkan. Ten celou akci zahájí koncertem se svou kapelou, následně jako moderátor provede celým festivalovým dnem a zároveň ozdobí svým vystoupením i tradiční afterparty v klubu Doma.

Pořadatelé mysleli i na děti. V horní části Letního kina bude instalován dvoupatrový autobus tzv. Doubledecker, v němž si nejmladší návštěvníci Majálesu budou moc pohrát s kupou hraček či si zasoutěžit. Brány Letního kina se otevřou již v 10:30.

Předprodej vstupenek:

http://xticket.cz/koncert-festival/107-ustecky-majales-2017

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!