Strážníci v Litvínově dopadli zloděje

0
644

Pomohli dopadnout řidiče pod vlivem omamných látek

Obsluha kamerového systému spolupracovala s Policií ČR při dopadení řidiče pod vlivem omamných látek. Vozidlo, ve kterém měl sedět řidič pod vlivem omamných látek stálo zaparkované v Horním Jiřetíně u Pošty. Obsluha kamerového systému na vozidlo dohlížela až do chvíle, kdy se rozjelo. Toto oznámila hlídce Policie ČR. Policisté vozidlo zastavili až poté, co vystřelili varovné výstřely. Řidič byl převezen na služebnu Policie ČR.

 

Rodinný sport řešili strážníci

Na pomoc přivolala strážníky žena z Janova. V bytě se u ní zdržoval její bývalý přítel, který odmítal odejít. Strážníci muže v klidu vyprovodili z domu.

 

Zloděje popruhů chytili během chvíle

Obsluha kamerového systému si všimla, že kolem postaveného podia v zámeckém parku se ve večerních hodinách pohybuje podezřelá osoba. Muž z podia odmontoval popruhy a utekl. Strážníci podle záznamu poznali místní kriminálně závadovou osobu. Muže našli v ulici Studentská. Přiznal se ke krádeži a uvedl, že popruhy prodal kamarádovi. Strážníci kupce kontaktovali. Ten se přiznal, že popruhy koupili a bez problémů je strážníkům vydal. Popruhy byly vráceny majiteli podia.

 

Chytili zloděje ve sběrném dvoře

Náhodný svědek oznámil muže, který přelézal plot sběrného dvora. Strážníci na místě zastihli zloděje, který se přehraboval v kontejnerech. Po spatření hlídky se dal na útěk. Strážníci muže pronásledovali, dostihli a zadrželi. Muž se přiznal, že se chtěl podívat, jestli by se mu něco nehodilo. Neukradl ale nic.

 

Nemocnou agresivní ženu doprovodili do nemocnice

Při běžné kontrolní činnosti se na strážníky obořila zjevně opilá žena. Začala je častovat vulgarismy. Nakonec se rozplakala, že chce zemřít. Strážníkům se nezdála jen opilá, přivolali proto rychlou záchrannou službu. Lékař zjistil, že se jedná o psychicky nemocnou ženu, která nesmí vzhledem k užívání léků pít alkohol. Ten den si ale alkohol dopřála, což u ní vyvolalo agresivitu. Strážníci doprovodili agresivní ženu při převozu do nemocnice.

 

Ukradl krabici kondomů

Krádež krabice kondomů řešili strážníci v Tescu. Ochranu odcizil mladý muž, který se nepřiznal ke zvýšenému sexuálnímu apetitu, ale tvrdil že chtěl kondomy prodat. Cena ukradeného boží byla vyčíslena na 2300 Kč.

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!