Náměstek primátora zve fanoušky: „Přijďte fandit na náměstí našim hokejistům“

0
942

Náměstek primátora Mostu Marek Hrvol zve Mostečany na 1. náměstí, kde se bude v sobotu 5.5. vysílat Mistrovství světa v ledním hokeji:

„Vážení sportovní přátelé, v sobotu 5. 5. 2018 nám začíná Mistrovství světa v ledním hokeji v Dánsku. Česká reprezentace je jako každý rok mezi favority na medaile.

Budeme netrpělivě vyhlížet nové mladé hráče, které trenér Jandač do týmu zařadil a se zaťatými pěstmi sledovat, co nám naše reprezentace připraví za zážitky. Jelikož naše město disponuje velkoplošnou obrazovkou, která je umístěna na 1. náměstí, máme jedinečnou možnost sledovat počínání našich hochů v přímých přenosech České televize. Připraveno bude také občerstvení, takže si na své přijdou i milovníci gastronomie.

Přijměte mé pozvání ke sledování zápasů hokejistů. Využijte tak možnost kvalitního sportovního zážitku, který velkoplošná televize nabízí. Těším se na vás třeba hned u prvního zápasu tuto sobotu. V 1. utkání turnaje proti sobě nastoupí týmy České a Slovenské republiky. Netřeba dalších komentářů k tomuto federálnímu derby.

Já budu na místě určitě a budu držet palce.

Těším se na vás.

Ing. Marek Hrvol

náměstek primátora města Mostu“

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!