Víkendový golf pro děti i dospělé

0
3649

Poslední duben a první květen na mosteckém golfovém hřišti přinesou dva  turnaje i akci na pobavení, určenou předevšm dětem a jejich rodičům.

Sobotní dopoledne je od 9:30 hod. vyhrazeno pro turnaj STEAMAX GOLF CHAMPIONSHIP 2016, jehož partnerem je firma STEAMAX, vlastník unikátní, bezodpadní technologie mytí osobních vozidel. Ve hře budou vouchery na celkové mytí aut, interiérů, kol ad., které udělalá z plechových miláčků ozdobu silnic.

Sobotní odpoledne od cca 17:00 hod. bude ve znamení tradičního PÁLENÍ ČARODEJNIC, spojeného s turnajem na 9 jamek. Tento turnaj je určen především pro děti a to i ty, které dosud pouze trénují a nezískaly zelenou kartu. V sobotu 30. 4. 2016 se tak mohou podívat na hřiště a vyzkoušet si odehrát některé jamky. Účast v turnaji však není podmínkou. Hlavním cílem akce je připravit, obléknout a následně symbolicky spálit čarodějnici, opéct si buřty a pobavit se s přáteli a známými.

Neděle 1. 5. 2016 je dalším oficiálním státním svátkem letošního roku a tak i příležitostí ke konání PRVOMÁJOVÉHO TURNAJE, zařazeného do zcela nové Sváteční tour 2016. Start turnaje, v níž hrajeme o voucher na plnou úhradu ročního hracího poplatku na rok 2017, je naplánován na 9:30 hod.

Součástí turnajů bude i Celoroční sázková soutěž a souboje o sponzorské ceny na jednotlivých jamkách. Vítězové všech kategorií sobotního i nedělního turnaje postupují do Turnaje vítězů turnajů, který se uskuteční 1. 10. 2016.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!