Litvínovští strážníci v akci

0
533

Napadenému pomohli strážníci

V nočních hodinách zjistila hlídka městské policie v ulici 9. května muže, který byl zraněný v obličeji. Muž krvácel a stěžoval si na nevolnost. Uvedl, že ho napadl jiný muž v herně a před hernou Sport bar. Při rozhovoru s hlídkou muž upadl do bezvědomí. Strážníci zajistili zraněnému základní životní funkce a přivolali rychlou záchrannou službu. Lékař rozhodl o převozu muže do nemocnice. Strážníci v herně vyhledali svědka události, který popsal útočníka. Obsluha kamerového systému v záznamech vyhledala událost. Na záznamu byl útočník patrný. Strážníci muže podle záznamu a dalších indicií ze sociálních sítí identifikovali. Případ předali Policii ČR.

 

Dopadli celostátně hledaného muže

Hlídka městské policie spolu s hlídkou Policie ČR pátraly po celostátně hledaném muži, který se měl zdržovat na jedné ze zahrad v Janově. Tam také hledaného našli. Muže si převzala Policie ĆR.

 

Pomohli nemocné ženě

Na strážníky se obrátil mladý muž, který studuje v Plzni. Měl obavy o svou matku. Té se nemohl dovolat. Požádal proto svou tetu, aby matku kontaktovala v místě bydliště. Žena ale nereagovala na zvonění a bouchání. Strážníci na místě zjistili, že je žena psychicky nemocná. Rodina měla obavu o její zdraví. Strážníci proto za přítomnosti rodinných příslušníků otevřeli zavřený byt. Žena ležela v posteli omámená léky. Po probuzení byla zmatená, nevěděla, kolik prášku si vzala. Prášky zapila alkoholem. Strážníci proto přivolali rychlou záchrannou službu. Lékař rozhodl o převozu omámené ženy do mostecké nemocnice. O výsledku akce informovali strážníci muže, který je kvůli obavám o svou matku kontaktoval. Rodina ženy strážníkům vyjádřila poděkování za jejich práci.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!