Zapomenuté dítě a další případy litvínovských strážníků

0
666

Zajistili nebezpečné dráty

Na elektrické dráty, které trčely z lampy veřejného osvětlení, upozornili litvínovské strážníky občané. Kryt chyběl na lampě přímo naproti základní škole. Strážníci zajistili, aby se lampy nemohl nikdo dotknout a přivolali technika.

 

 

Agresivního opilce zvládli strážníci

Městskou policii Litvínovna pomoc přivolala bezpečnostní agentura, která zajišťovala hladký průběh koncertu na Loučkách. Opilý muž verbálně napadal návštěvníky koncertu a odmítal areál opustit. Na pokyny pracovníků bezpečnostní agentury nereagoval. Po příjezdu hlídky verbálně napadal i strážníky a nereagoval na zákonné výzvy. Byly mu proto nasazeny pouta. Opilý muž s pouty upadl a způsobil si zranění obličeje. Strážníci mu proto přivolali rychlou záchrannou službu. Pouta mu ale museli nasadit i při převozu do nemocnice, protože svou agresivitu namířil proti záchranářům v sanitce.

 

Ženu pokousali rotvajleři

Při procházce lesem napadli ženu dva rotvajleři a pokousali ji na noze. Žena se obrátila o pomoc na strážníky. Psi po útoku reagovali na hvízdnutí a utekli. Zraněná žena ale potřebovala očkovací průkazy psů předložit lékaři. Strážníci podle místní znalosti vytipovali majitele rotvajlerů. Připustil, že mu psi utekli ze zahrady a se zraněnou ženou se spojil. Ta nechtěla s majitelem psů řešit nic jiného, než očkovací průkazy jeho psů. Strážníkům poděkovala, že majitele psů našli.

 

 

Opuštěné dítě v tramvaji

Řidič tramvaje přivolal hlídku městské policie, protože na konečné tramvaje zůstalo ve voze samotné dítě. Strážníky mezitím kontaktovali na nádraží rodiče, kteří vystoupili z tramvaje a spící dítě zapomněli ve voze. Strážníci s dítětem počkali na konečné, než přiběhl z nádraží jeho otec a dítě si převzal.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!