Fotbalistky pokračují ve vítězné sérii

0
2188

Soušské fotbalistky zajížděly k dalšímu utkání Divize A Čechy na půdu nejlepšího týmu jara, FK Hvězda Cheb.

Domácí tým dokázal ve všech jarních zápasech zvítězit a také získal skalp lídra soutěže z Chyše, dokonce na jeho hřišti.

Střetnutí s favoritem nebylo pro hráčky Baníku Souš jednoduché, nicméně nakonec se jim podařilo svého soupeře přestřílet a zvítězit.

Souš šla v zápase dokonce hned třikrát do dvoubrankového vedení. Domácí celek vždy jen dotahoval, aby se mu nakonec podařilo stáhnout náskok až na konečných 3:4. Soušské Číči tak prodloužily vítěznou sérii na čtyři utkání v řadě.

„Věděli jsme, že jedeme na půdu jednoho z nejlepších týmů soutěže a tomu jsme s kolegou Chladem a týmem podřídili naši strategii. Uspěli jsme díky zodpovědnému přístupu celého týmu. Děvčata po celý zápas bojovala. Po tomto vítězství skončíme v sezoně nejhůře na třetí příčce, což považujeme za skvělý výsledek,“ hodnotil utkání trenér Karel Giampaoli.

Hvězda Cheb – Baník Souš 3:4 (0:2). Branky Souše: Polívková 2, Králová a Vorlíčková. Sestava Baníku Souš: Puravcová – Švamberová (60. Hejduková), Hůlová, Ratajová, Bouřilová – Budilová (70. Šnebergerová), Svobodníková, Králová, Tóthová – Vorlíčková a Polívková. Trenéři: Ondřej Chlad a Karel Giampaoli.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!