Sporťásky (18. týden)

0
1612
Francouz a Kašpar jedou na MS

Dva bývalí litvínovští hokejisté, gólman Pavel Francouz a útočník Lukáš Kašpar, jedou s výběrem ČR trenéra Vůjtka na mistrovství světa do Ruska. Oba hrají v KHL. Francouz v uplynulé sezoně chytal za Čeljabinsk, Kašpar obléká dres Slovanu Bratislava.

V Mostě začne turnaj ITF Futures

Tradiční tenisový turnaj ITF Futures, který je každoročně dotován částkou 25 tisíc dolarů se zase hraje v Mostě. Start je v sobotu 7. května a turnaj potrvá celý týden s tím, že zápasy začínají vždy v 11.00 hodin.

Litvínov přivítá doma Úvaly

Jeden ze dvou našich zástupců ve fotbalové divizní skupině B, celek FK Litvínov, který v minulém utkání obdržel debakl 7:0 v Českém Brodu, se představí opět doma. V sobotu 7. května vyzve od 17 hodin Úvaly.

Fotbalistky nastoupí proti Rakovníku

O víkendu čeká soušské fotbalistky poslední domácí zápas této sezony, kdy hostí na svém hřišti rezervu Rakovníka. Utkání se hraje v areálu Souše v sobotu 7. května od 17 hodin.

Mostecký badmintonista vyhrál v Teplicích

Nedělní Velkou cenu Teplic, kateorie Grand Prix C dospělých, v badmintonu vyhrál ve dvouhře reprezentant BK Baník Most Jiří Král. Byl jediný účastník turnaje z mosteckého klubu.

Okresní přebor vede tým Meziboří

Nejvyšší okresní soutěž fotbalistů má za sebou další dva zápasy. Brandov porazil Havraň 4:0 a Meziboří přetlačilo Obrnice B 2:1. Tabulku Vede SFK Meziboří s 23 body před Horním Jiřetínem B (21 bodů) a Havraní (20 bodů). Tabulku uzavírá Brandov.

Fanoušci a hráči zakončili sezonu

Amfiteátr Loučky byl dějištěm oficiálního zakončení hokejové sezony hráčů a fanoušků HC Verva Litvínov. Všichni si příjemné posezení náramně užili a oficiálně hodili nepovedený ročník 2015/2016 za hlavu, aby nabrali síly pro nadcházející extraligovou sezonu.

Golf pro dámy i pány

V sobotu 7. 5. v 9.30 hodin pokračuje na mosteckém golfovém hřišti série partnerských turnajů, které představují zajímavé firmy i produkty. Při turnaji JUST A NAHRIN – TURNAJ PRO DÁMY I PÁNY přijde tentokrát řada na zdravý životní styl. Zdravé produkty hráči nejen vyzkouší a ochutnají, ale nejlepší z nich si je odnesou ve formě výher. Součástí turnaje budou i Celoroční sázková soutěž a souboje o sponzorské ceny na jednotlivých jamkách. Vítězové všech kategorií navíc postupují do Turnaje vítězů turnajů, který se uskuteční 1. 10. 2016.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!