Litvínovští strážníci v akci

0
757

Pomohli ztracené seniorce

Při hlídkové službě si strážníci všimli na vozovce mezi Litvínovem a Mezibořím zmatené seniorky. Žena nevěděla, kam jde a kde se na silnici vzala. Uvedla své jméno, ale nevěděla, kde bydlí. Ženu strážníci předali policistovi, který ji dopravil do domova seniorů, odkud žena odešla.

V hotelovém domě se střílelo

Cizinec přivolal strážníky do ubytovny Hotelový dům. V ubytovně ho měl ohrožovat střelnou zbraní jiný cizinec, který v domě bydlí. Na místě strážníci zjistili, že na recepci měl na napadeného vystřelit útočník z plynové pistole. Střelce strážníci zajistili v jednom z pokojů. Na místo přivolali Policii ČR. Útočník se doznal, že na muže z plynové pistole střílel. Pistoli pak údajně vyhodil z okna. Případ je dál v řešení Policie ČR.

Opilce okradli na náměstí Míru

U laviček na náměstí Míru si v brzkých ranních hodinách všimli kolemjdoucí ležícího zakrváceného muže. Hlídka přivolala rychlou záchrannou službu a muže ošetřila. Muž byl zraněný na hlavě a v bezvědomí. Před příjezdem rychlé záchranné služby se zraněný probral. Uvedl, že na lavičce usnul, někdo ho přepadl a okradl, ale on neví kdo. Převoz do nemocnice odmítl a nechtěl ani ohlásit Policii ČR přepadení.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!