Lucie Bílá vystoupí v Litvínově s Maláskem

0
1404

Jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček Lucie Bílá přijede potěšit své příznivce do KD Citadela. Návštěvníci se mohou těšit na velmi emotivní koncertní program Recitál, při kterém Lucii Bílou doprovází skladatel a klavírista Petr Malásek. Lucie Bílá s Petrem Maláskem velmi pečlivě vybrali mix domácích i zahraničních skladeb, u těch až na jednu výjimku s českými texty.

V rámci pódiového projektu Recitál zazní skladby z minulých alb i jen příležitostné parády. Jsou to slavná muzikálová témata, světové evergreeny i zpěvaččiny repertoárové objevy. České, zámořské, anglické i francouzské melodie, které dostaly jednotící, intimně slavnostní formu. Láska hory přenáší, Most přes minulost, VíÁjPí, Jsi můj pán, On byl tak nádherný, Boubel, Most přes rozbouřené vody, Hvězdy jako hvězdy, Summertime, Desatero, Dobrodružství s bohem Panem, Vzpomínky nebo Lásko, máš modrý stín…

Přijďte si poslechnout skvostný hlas a znamenitý klavírní doprovod v ideálním repertoáru!

Termín konání: 14. listopadu 2018 na Velké scéně
Začátek od: 19:00 hodin
Délka koncert 100 min.

Vstupné:
1.-2. řada
1.190 Kč
3.-6. řada 
990 Kč
7.-10. řada
790 Kč
11.-12. řada
690 Kč
13.-14. řada
600 Kč

Vstupenky k zakoupení v pokladně Citadely nebo v síti TICKETPORTAL, s možností rezervace online na webových stránkách www.citadela- litvinov.cz nebo telefonicky 476 111 487 487. Vstupenky nelze platit kartou ani poukázkami!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!