Přijďte veřejně debatovat o budoucnosti sociálních služeb

0
435

Město Most připravuje veřejné projednání IV. komunitního plánu na roky 2019-22, které se uskuteční 26. listopadu od 16 hodin ve velké zasedací místnosti ve 4. patře budovy magistrátu.

Plán rozvoje služeb se připravuje vždy na čtyři roky. Pracovní verze IV. komunitního plánu byla předložena k připomínkování organizacím, zapojeným do komunitního plánování. Dne 1. listopadu byla jeho předběžná verze předložena dalším aktérům komunitního plánování, tedy občanům města Mostu. Umístěna byla na webu města a občané města se mohli k jeho obsahu vyjádřit a vznášet připomínky či požadavky na jeho doplnění. Nyní následuje veřejné projednávání, na kterém bude komunitní plán představen a zodpovězeny případné dotazy. Zastupitelstvu města bude IV. komunitní plán předložen ke schválení 13. prosince.

Město Most komunitně plánuje sociální služby již od roku 2006. Komunitně znamená, že rozvoj jak sociálních služeb, tak prorodinných a volnočasových aktivit připravuje město společně s organizacemi, které uvedené služby poskytují, a s občany města, pro které jsou tyto služby určeny.

Akce je podpořena z projektu Rozvoj a podpora procesů komunitního plánování obce s rozšířenou působností Most (CZ.03.2.63/0.0/0.0/16_063/000.6553).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!