Třetí regionální Master turnaj se odehrál v Travčicích

0
1723

V pořadí třetí letošní regionální turnaj Master v elektronických šipkách se uskutečnil v Travčicích. Vypsán byl v kategoriích TOP 16 muži, TOP 8 ženy, jednotlivci muži a ženy, dvojice muži a ženy, turnaj jednotlivců pro žáky a juniory a turnaj amatérů. Startovalo na něm 73 mužů, 31 žen, 6 juniorů a 11 amatérů.

Celodenní šipkové klání odstartoval turnaj TOP 16 mužů ve 4 skupinách, kdy vždy poslední ze skupiny automaticky přešel do turnaje jednotlivců a 12 hráčů pokračovalo v play off. Mezi poslední 4 hráče se do semifinále probojovaly dvojice Schieferdecker ml. – Zýka, oba z Ložiskové mafie Pšov, a T. Hájek (U Havlů Třebenice) – Řezníček (Black Benešov n./P). Do finále postoupili přesvědčivě jak Schieferdecker, tak i Hájek. Ve finále se ale obhájce dvou předchozích vítězství z turnaje TOP Hájek musel sklonit před strojovou hrou Schieferdeckera, který mu tak oplatil porážku z minulého turnaje a poměrem 5:1 usedl na pomyslný trůn nejlepšího Severočecha. Třetí místo vybojoval Zýka.

V turnaji TOP 8 ženy se v semifinále utkaly Fafláková (U Šlenců Teplice) – Ilenčíková (LM Pšov), přičemž vítězně 4:0 z duelu vzešla Ilenčíková, která si tak zajistila třetí finále v řadě. V druhém semifinále se potkaly vítězka dvou posledních turnajů TOP Žaneta Rödlová (Kanec Most) a Strunzová (Torzo Bílina), kde si slabší chvilku vybrala Rödlová a po prohře 4:0 bylo jasné, že neobhájí svá dvě předchozí prvenství. Ve finále Ilenčíková konečně proměnila svoji účast v zasloužené vítězství v turnaji, když přehrála Strunzovou 4:2.

V turnaji jednotlivců mužů vyhrál Hradecký (Fofr team Duchcov). V turnaji jednotlivkyň žen vyhrála Dlouhá (Odpadlí piráti z mafie Podbořany), která porazila překvapení turnaje, ještě juniorku Kovářovou (WFS Evaň).

V turnaji master dvojice muži si prvenství odneslo duo z Pivnice Santos Teplice Beňka – Buka. Ve finále přehráli Jiřího Kaláška (Bad company Most) s Miroslavem Šmejcem (Kanec Most).

V turnaji master dvojice ženy se po dvou 2. místech konečně dočkala vítězství dvojice Kateřina Pilnáčková (Pijonýři Litvínov) – Ilenčíková (LM Pšov). V Travčicích se už po třetí uskutečnil turnaj amatérů, který vyhrál Blahník z Duchcova před Martinem Kindlem z Mostu a Coufalem mladším. V turnaji odpadlíků byl nejlepší Jonica (13.pramen Žatec).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!