Sporťásky (19. týden)

0
1758
Dávid povede i nadále Černé anděly

Také v novém ročníku interligy povede Černé anděly slovenský expert Peter Dávid. Bývalý kouč slovenské mužské reprezentace v prosinci nahradil na trenérském postu svého krajana Ľuboše Hudáka. S Černými anděly v této sezoně již získal prvenství v Českém poháru a třetí místo v Interlize. Teď ho s týmem čeká boj se Slavií o čtvrtý mistrovský titul.

Útočník Duda v Litvínově skončil

Hokejový útočník Radek Duda v nové sezoně nebude oblékat dres HC Verva Litvínov. Při jednání širšího vedení klubu, trenérů A týmu a některých členů představenstva se klub rozhodl nepokračovat ve spolupráci s útočníkem Radkem Dudou. Generální manažer klubu Robert Kysela řekl, že v minulé sezoně klub hledal hráče pro oživení kádru a byl rád, že Dudu získal. V krizové chvíli hodně pomohl. V přípravě na novou sezonu ale chce jít po dohodě s trenéry jinou cestou.

Golf pro dámy i pány

Sobota (7. 5.) na mosteckém golfovém hřišti přinesla JUST A NAHRIN – TURNAJ PRO DÁMY I PÁNY. Kosmetika, potravinové doplňky i další produkty firmy JUST CS byly hráčkám i hráčům k dispozici po celý den a následně jako ceny pro nejlepší, kterými se stali vítězové jednotlivých kategorií Lenka Bártlová (39 STB), Ivana Ryllová (39 STB) a Dominik Gabriš (47 STB). Druhá místa obsadili Viktorie Sasová (38 STB), Karolína Luxíková (31 STB) a Lukáš Válek (40 STB). Bronzové příčky patřily Martině Mannové (37 STB), Mileně Lejznerové (30 STB) a Ladislavu Žákovi (38 STB). Oceněny byly i vítězky soutěží Nearest to Pin a Longest Drive, Libuše Prachařová a Milena Lejznerová, která se tak se dvěma oceněními stala nejúspěšnější hráčkou dne.

Litvínovští mají fotbalovou reprezentantku

Mládežníci FK Litvínov mají ve svém středu reprezentantku ČR. Tereza Lišková hraje z FK Litvínov společně s týmem kluků a již druhým rokem také nastupuje za prvoligový dívčí tým Sparty Praha. Navíc rok bojuje za ženskou reprezentaci do patnácti let a před měsícem dostala pozvánku do repre kategorie U16.

Most dostal od vedoucí Chrudimi „bůra“

S přídělem pěti branek odjeli ze hřiště vedoucí Chrudimi, hráči FK Baník Most 1909, kteří se zde představili v utkání 28. kola České fotbalové ligy. Mostu v tabulce ČFL nadále patří třetí příčka od konce. Ve středu hrál navíc opět venku, a to v Převýšově.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!