Litvínovští strážníci hledali seniorku

0
636

Strážníci pomohli s hledáním seniorky

Na městskou policii se obrátili zoufalí lidé, kteří zjistili, že jejich nemocná babička zmizela z domu. Seniorka odešla jen v pyžamu a s jednou pantofli na noze. Strážníci se ihned pustili do pátrání v okolních ulicích. Při hledání kontaktovali také sousedy z okolních domů. Jeden ze sousedů uvedl, že starší ženu našel v noci ve špatném zdravotním stavu na chodbě domu a přivolal jí rychlou záchrannou službu.

 

Strážníci nesuplují rodiče

Srážníky přivolala žena, která měla problémy se svou šestnáctiletou dcerou. Dívka odmítala jít do školy a žena chtěla, aby ji k tomu strážníci donutili. Strážníci matce vysvětlili, že nemohou její dítě vychovávat a o školní docházku své dcery se musí postarat sama.

 

Pomoc v nouzi

Hlídka městské policie si všimla ve Smetanově ulici muže, který s obvazem na ruce tlačil Škodu Felicii. Muž strážníkům řekl, že je zraněný a chtěl jet k lékaři. Porouchalo se mu ale vozidlo. Strážníci Felicii dopravili na parkovací místo a zraněného převezli na Krušnohorskou polikliniku. Po několika hodinách muž přišel na služebnu Městské policie Litvínov a za pomoc strážníkům poděkoval.

 

Asistentky přerušily rvačku

Asistentky prevence kriminality přivolaly své kolegy ke rvačce dvou dětí u základní školy v Ruské ulici. Rvačce přihlížela další skupinka dětí. Dva rváči utekli, když zjistili, že se o jejich počínání zajímají asistentky prevence kriminality.

 

Opilce vyvedli z úřadu

Úřednice Městského úřadu v Litvínově přivolali tísňovým tlačítkem strážníky k opilému muži. Ten na výzvy strážníků nereagoval, a tak byl za pomoci donucovacích prostředků z úřadu vyveden.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!