Restaurace v areálu autodromu v nové sezoně překvapí

0
526

Návštěvníci závodních víkendů a dalších akcí v areálu mosteckého autodromu se v nové sezoně mohou těšit na rozšířenou a výrazně pestřejší nabídku teplých a studených jídel a nápojů v místní restauraci v paddocku u velkého závodního okruhu. Pochlubí se i zajímavým designem exteriéru a stylovým vybavením interiéru.

Pro veřejnost se restaurace otevře už příští měsíc. Provoz bude od března do konce října. Otevřeno bude každý den od 8 do 21 hodin. Zákazníci mohou vybírat z nabídky snídaní, hotových jídel, minutek, specialit na grilu, sendvičů, baget, zeleninových salátů, dezertů a doplňkového sortimentu. Pestrá bude i nabídka teplých či studených alkoholických a nealkoholických nápojů včetně piva,“ vyjmenoval ředitel cateringu společnosti AUTODROM MOST Petr Pospíšil.

Zákazníci a závodní týmy si po dohodě mohou objednat jakýkoli pokrm na přesně stanovený termín a hodinu. V případě zájmu a předchozí dohody personál restaurace připraví menu dle přání a představ, například catering v boxech, VIP TOP catering, live cooking show a další, a to včetně cenové nabídky. Areál s restauračním zázemím je vhodný i pro uspořádání narozeninových oslav, rozluček se svobodou a podobně. Cateringové služby autodrom nabízí také v lokalitě dle přání zákazníka. Disponujeme Bistrobusem, autobusem s plně vybaveným barem s kvalifikovaným personálem. Autopark zahrnuje i food truck, kamion pro komplexní přípravu jídel kdekoli v Evropě. Po dohodě zapůjčíme party stany s veškerým potřebným zázemím,“ doplnil Petr Pospíšil.

Jako motivaci k návštěvě restaurace autodrom vypsal soutěž o atraktivní ceny. Každého, kdo využije restaurační služby na autodromu a zakoupí si od března do konce října letošního roku alespoň pětkrát snídani, hotové jídlo či minutku, bude zařazen do slosování o VIP vstupenku na jeden z hlavních závodů autodromu sezony 2020.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!