Dopravní podnik informuje o zrušení zastávek náhradní autobusové dopravy

0
509

DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. upozorňuje cestující, že z důvodu úplné uzavírky silničního mostu č. 27-027..1 na silnici I. třídy I/27 (ve směru Litvínov – Most) v Mostě, Souši a v souladu se stanovením přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích (silnice č. I/13 a č. I/27), vydané silničním správním úřadem budou po dobu uzavírky výše uvedeného silničního mostu zrušeny pouze ve směru Litvínov – Most zastávky náhradní autobusové dopravy za tramvaj „Most, sídliště ČD“ a „Most, Souš“. V případě plánovaných i mimořádných výluk tramvajové dopravy nebude v těchto zastávkách z důvodu zajištění bezpečnosti účastníků silničního provozu zajišťována náhradní autobusová doprava.

Cestující, kteří budou chtít tyto zastávky po dobu zajišťování náhradní autobusové dopravy za tramvaj využívat budou muset alternativně používat i spoje jedoucí v opačném směru a přestoupit v nejbližších zastávkách a to následovně.

V případě potřeby výstupu na uvedených zastávkách ve směru od Litvínova musí cestující jet až do zastávky Most, zimní stadion a přestoupit na spoj jedoucí opačným směrem do Litvínova do uvedených zastávek. V případě potřeby nástupu na uvedených zastávkách ve směru do Mostu, musí cestující nejdříve nastoupit na spoj jedoucí směrem do Litvínova a v zastávce Most, rozcestí Kopisty přestoupit na spoj jedoucí směrem do Mostu.

Za případné komplikace při přepravě do uvedených zastávek se cestujícím omlouváme.

Úvodní foto: ilustrační

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!