Ben Cristovao v Citadele

0
838
zdroj: Promo

Ben Cristovao míří se svojí kapelou 25. října 2019 do Citadely.

Ben Cristovao je jedním z nejvýraznějších tuzemských mainstreamových umělců. Za produkcí jeho skladeb stojí kanadský producent Osama Verse-Atile z The Glowsticks. Benovy klipy mají průměrnou sledovanost na YouTube v milionech, mezi nejúspěšnější se řadí za minulý rok 2018 klipy Padam, Nejlepší nebo Naha.  Kromě úspěšné hudební kariéry se Ben věnuje několik let vrcholově brazilskému jiu jitsu. Aktuálně je Mistrem Asie pro rok 2018. Na Instagramu Bena sleduje 700 tisíc fanoušků.

Pokud se Ben do něčeho pustí, věnuje se tomu na absolutní maximum a chce, aby výsledek byl co nejlepší.

Sociální sítě:
YouTube: www.youtube.com/user/bencristovao
Facebook: www.facebook.com/Cristovao.Ben
Instagram: www.instagram.com/bennycristo


Začátek koncertu od 20:00 hodin na Společenském sále (od 19.00 hod. DJpo koncertě After Párty s DJ v Café Baru)
Vstupné: 490 Kč

Vstupenky již nyní k zakoupení v pokladně Citadely nebo v síti TICKETPORTAL, s možností rezervace online na webových stránkách www.citadela- litvinov.cz nebo telefonicky 476 111 487.
Platnost rezervace vstupenek  je 7 dní od data zarezervování. Poté bude rezervace zrušena. Pokud do začátku akce zbývá méně než 7 dní, vyzvedněte si zarezervované vstupenky nejpozději v den konání akce do 45 min. před začátkem, jinak bude rezervace zrušena.V případě, že si zákazník nevyzvedne rezervovanou vstupenku ve stanoveném čase před zahájením představení, může Provozovatel vstupenku uvolnit k dalšímu prodeji bez dalšího oznámení zákazníkovi.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!