Střelci devátého kola bratři Koudelkové

0
1853

V takřka již letním počasí se odehrály na hřišti 11. ZŠ Most zápasy nekompletního devátého kola DRFG Mostecké ligy. Šlo celkem o čtyři utkání, neboť duel mezi Old Bridge a Inseminátors FC byl odložen.

Kolo otevřelo měření sil mezi Gamblers Most a FC Levels. To vyznělo zcela jednoznačně pro Gamblery, kteří dokázali soupeře porazit 14:1. K výhře dotáhli zelenočerné shodným bodovým zápisem bratři Adam a Matěj Koudelkovi (oba 4+2), kteří tak dokázali být první bratrskou dvojicí v dějinách ligy, která se stala střelci i bodujícími kola. O titul bodujícího kola se ještě dělí s rovněž šestibodovým Davidem Mackem (1+5). Brankář Gamblerů, netradičně Petr Hanus namísto zraněného Ondřeje Bíra, se díky jedinému obdrženému gólu stal gólmanem kola.

V druhém utkání dne se proti sobě postavili hráči proOFFICE a FC Jeptišky. Jeptišky šly do utkání jako jasný favorit a tento předpoklad se potvrdil. Tým proOFFICE, hrající s jediným hráčem na střídání, odešel ze hřiště poražen v poměru 3:8.

Po týden staré premiéře nového pravidla o penaltovém rozstřelu v případě nerozhodného výsledku došlo na jeho uplatnění v tomto kole. To když po základní hrací době skončil zápas mezi GMS Most a Hospodou ULITA 3:3. Na penalty dokázala 3:4 zvítězit Hospoda ULITA, když rozhodující pokutový kop proměnil její brankář Ondřej Murcko.

Posledním střetnutím dne bylo utkání mezi FC Gunners Most a FC Katalánci SWAG. Katalánci dokázali bez problémů zvítězit 12:2.

Nedělní zápasy katapultovaly do čela kanadského bodování ligy L. Kešnera (15+13) z Gamblers Most. Druhé místo drží Boček (16+10) z Inseminátors FC, kteří tuto neděli nehráli. O třetí místo se nyní dělí Adam Koudelka (16+7) z Gamblers Most a Jaroslav Holman (14+9) z FC Katalánci SWAG. Martin Boček s Adamem Koudelkou jsou aktuálně nejlepšími střelci ligy (16 zásahů) před Ladislavem Kešnerem (15).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!