Lady Oskar alias Jana Paulová v Citadele

0
1443

Kdo by neznal Oskara, kultovní filmovou komedii, jeden ze skvostů ve filmografii Louise de Funése! Film byl natočen dle velmi úspěšné francouzské divadelní hry, která posloužila jako předloha i pro současnou komedii Lady Oskar, tedy modernizovanou verzi, která tentokrát dává velkou hereckou příležitost v hlavní roli ženě – komičce. Po podnikateli Bertrandovi tedy nyní přichází Clara Barnier, stejně rázná podnikatelka, matka, šéfová i manželka, jíž nic na světě nezlomí… kromě její vlastní rodiny!

Vděčné výzvy, kterou nabízí hlavní role, se chopí jedna z nejpopulárnějších komediálních hereček u nás Jana Paulová, pro níž se Lady Oskar stala režijním debutem.

Hrají: Jana PaulováLadislav HamplDavid SuchařípaJan KřížDenisa Pfauserová / Leontina HromádkováVendula FialováBarbora Vyskočilová / Marie Křížová

Autor: Claude Magnier, Mélanie Guillaume, Jean Franco
Režie: Jana Paulová
Divadlo Kalich

Začátek v 19.00 hod. na Velké scéně. Vstupné na volný prodej: 360/ 330 Kč
Délka představení: 2hodina 20 minut, včetně přestávky

Vstupenky si můžete zakoupit v pokladně Citadely nebo v síti TICKETPORTAL, s možností rezervace online na webových stránkách www.citadela-litvinov.cz nebo telefonicky na čísle 476 111 487. Platnost rezervace vstupenek  je 7 dní od data zarezervování. Poté bude rezervace zrušena. Pokud do začátku akce zbývá méně než 7 dní, vyzvedněte si zarezervované vstupenky nejpozději v den konání akce do 45 min. před začátkem, jinak bude rezervace zrušena.V případě, že si zákazník nevyzvedne rezervovanou vstupenku ve stanoveném čase před zahájením představení, může Provozovatel vstupenku uvolnit k dalšímu prodeji bez dalšího oznámení zákazníkovi.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!