V Citadele se chystá oblíbená Galadegustace světových vín

0
958

Citadela Litvínov zve 24. ledna na Galadegustaci světových vín. Volná ochutnávka vín ze šesti zemí světa se uskuteční  v prostorách Café Baru Citadela Litvínov.

Jako tradičně je připraveno 50 vybraných vín nejrůznějšího charakteru. Převahu mají vína z Itálie. Lahůdkou mohou být  španělská vína Pata Negra, či některé z portských vín. Kdo preferuje vzdálenější oblasti, může vyzkoušet vína kolekce z Valle Central v Chile. Milovníci sladších vín jistě nevynechají ochutnávku řady Glamour či specielní Passienno obsahující mošt ze sušených hroznů. Pestrá je i nabídka perlivých vín typu Lambrusco, Prosecco, Frizzante a Spumante.

Součástí večera budou čtyři tématické přednášky věnované představovaným vínům.

Degustační katalog v hodnotě 290 Kč, je zároveň i vstupenkou, kterou se prokážete u vchodu si můžete zakoupit v pokladně Citadely, s možností rezervace telefonicky na čísle 476 111 487.

Organizace prezentace: Galadegustace bude probíhat od 18 do 22 hodin. Po vstupní registraci obdržíte degustační sklenku oproti záloze ve výši 50 Kč. Degustace je volná a volba pořadí vzorků je plně na Vás. Vína budou nalévána u výstavních stolků prostřednictvím hostesek. Přednášky budou probíhat v přilehlé kavárně a budou odděleny 30 min. Pauzou. Případné objednávky se přijímají u pultu registrace. Objednaná vína bude možno vyzvednout přímo na akci, nebo následně v GMH
Po celou dobu Galadegustace a následně až do 23 hodin bude k dispoziciv Café Bar Citadely s celým svým sortimentem. Občerstvení není zahrnuto v ceně vstupenky.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!