Město zahájilo druhou etapu výkupu bytů

0
821
Stěhujete se a nechcete svůj byt pronajímat nebo prodat spekulantům, kteří udělají vašim bývalým sousedům ze života peklo? Chcete svou nemovitost prodat rychle za co nejlepší možnou cenu důvěryhodnému partnerovi? Nabídněte ji městu Most, které se snaží tím rozšířit vlastní bytový fond a za pomoci evropských dotací vykoupit a opravit další byty pro potřeby sociálního bydlení. Úspěšný výkup prvních čtyř bytů i zkušenosti z jiných měst ukazují, že zvolený model funguje.
Své nabídky mohou zájemci zasílat do 23. února 2020. Základní informace a podmínky, které musí lidé pro výkup své nemovitosti splňovat, se zájemci dozví na stránkách města www.mesto-most.cz .

„Podání nabídky přes webové stránky je jednoduché a srozumitelné. Následná spolupráce s odpovědnými úředníky rychlá,“ říká primátor města Mostu Jan Paparega. Most je připraven odkoupit za cenu podle znaleckého posudku byty 1+1, 1+2 a 1+3, které jsou v osobním vlastnictví a nesmí na nich váznout exekuce ani jiné omezující právo. Musí být hned obyvatelné a se základním vybavením jako je toaleta, sprcha a kuchyňská linka s troubou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!