Benzina na Slovensku spustila novou tankovací kartu pro výhodné tankování

0
1456

Benzina rozšiřuje svůj sortiment služeb na Slovensku, kde nově spustila Tank Kartu Business umožňující firmám a podnikatelům využívat celou řadu benefitů – od zvýhodněné ceny až po snadné vyúčtování a individuální správu všech firemních tankovacích karet. Jde o další krok ve strategii návratu Benziny na Slovensko, kde firma během loňského roku získala do své sítě již deset čerpacích stanic. V další etapě bude následovat spuštění Tank Karta Easy určené běžným motoristům.

„V nákladech firem a podnikatelů rozhoduje o jejich prosperitě každý cent. Proto jsme pro naše firemní zákazníky připravili atraktivní nástroj pro snižování provozních nákladů i administrativy,“ říká Marek Zouvala, ředitel sítě čerpacích stanic Benzina. „Tank Karta Business je nejen efektivním řešením pro pohodlné tankování se slevou, ale také vhodným nástrojem, jak si ušetřit starosti, zjednodušit účetnictví a provozní činnosti.“

Tankovací karty Benziny v České republice využívá více než 200 tisíc spokojených zákazníků, kteří těží z řady benefitů. „Naši zákazníci s Tank Kartou Business čerpají prémiová paliva Verva a aditivovaná paliva Efecta za velmi výhodné ceny. Kromě značné úspory nákladů je také další výhodou klientský portál pro individuální správu karet včetně vyúčtování a přehledných výkazů,“ vysvětluje Marek Zouvala.

Klientský portál pro držitele Tank Karty Business nabízí automaticky generované detailní přehledy o tankování, díky čemuž mají podnikatelé pod kontrolou výdaje všech svých zaměstnanců. Všechny karty jsou navíc vyúčtovány v rámci jednoho daňového dokladu, takže není nutné shromažďovat a uchovávat účtenky. Karta je zabezpečena PIN kódem a riziko zneužití minimalizuje možnost její okamžité blokace na zákaznickém portále. Ten umožňuje také individuální nastavení limitů a povoleného sortimentu.

Tank Kartu Business lze využít na všech čerpacích stanicích Benzina na Slovensku. Zákazníci si ji mohou snadno pořídit přes internet. Její používání je bezplatné, bez poplatků za realizované transakce, ani za vedení účtu. Pro malé firmy a podnikatele, kteří nedosáhnou na bankovní záruku, nabízí Benzina navíc předplacenou verzi tankovací karty. „Firemní zákazníci díky tomu mohou nabíjet své karty finančním obnosem pro zajištění tankování a nepotřebují bankovní garanci ani žádnou jinou formu ručení. Zároveň si jejich Tank Karta zachovává veškeré výhody včetně zvýhodněné ceny. Do budoucna počítáme i s mezinárodní akceptací karty. V průběhu letošního roku bude navíc následovat i Tank Karta Easy s podobným rozsahem benefitů pro běžné motoristy,“ uzavírá Marek Zouvala.

Benzina, největší síť čerpacích stanic v České republice, vstoupila na Slovensko v loňském roce a nyní do její sítě spadá už 10 čerpacích stanic. V současnosti jsou motoristům na Slovensku k dispozici čerpací stanice Benzina v Malackách, Holicích u Dunajské Stredy, Lužiankách u Nitry, Šelpicích u Trnavy, Šuranech u Nových Zámků, Strečně, Tesárských Mlyňanech a Senci. V následujících týdnech budou uvedeny do provozu i samoobslužné čerpací stanice v Bánské Bystrici a Košicích. V letošním roce navíc Benzina počítá s dalším rozšiřováním sítě.

Benzina se rozhodla pro návrat na Slovensko po 15 letech. Samotná značka vznikla už v roce 1958 v tehdejším Československu. Po roce 1989 přešla Benzina v rámci privatizace do soukromých rukou a právo na používání své značky na slovenském trhu dočasně ztratila. Benzina se na Slovensko vrací jako lídr českého trhu, kde provozuje nejširší síť 416 čerpacích stanic a dle objemu prodaných pohonných hmot ovládá čtvrtinu trhu. Benzina je součástí mezinárodní skupiny ORLEN, která v pěti zemích (Polsko, Německo, Česko, Litva a Slovensko) provozuje bezmála tři tisíce čerpacích stanic. Stejně jako mateřská společnost ORLEN je Benzina synonymem modernosti, důvěry, výhodnosti, široké nabídky a vysoké kvality výrobků a služeb.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!