Poslední zápas sezony fotbalistkám Souše nakonec nevyšel

0
2074

Fotbalistky Baníku Souš zajížděly k poslednímu utkání sezony do Kostomlat pod Milešovkou. Utkal se první tým s třetím a čekalo se zajímavé utkání.

Výhrou by si soušské ženy zajistily druhé místo v tabulce. Kvůli absenci některých hráček ze zdravotních nebo pracovních důvodů však byla sestava soušského týmu poskládaná jinak, než je obvyklé a od začátku tedy bylo jasné, že zápas nebude vůbec snadný. To se také nakonec potvrdilo. Souš odjela s porážkou 4:1.

„K utkání jsme zajížděli oslabeni. Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání, ale zdravíčku neporučíte. S vítězem naší skupiny jsme dokázali držet krok první poločas. Škoda, že jsme neproměnili čtyři brankové příležitosti, kdy jsme se v první půli řítili z brejků na branku domácích. V druhé půli se projevily zdravotní problémy a již jsme na domácí nestačili. Kostomlatům blahopřejeme k vítězství v naší skupině a přejeme hodně štěstí do barážových bojů o postup do vyšší soutěže,“ ohlédl se za průběhem utkání trenér týmu Karel Giampaoli.

Druhý z trenérů, Ondřej Chlad, se potom ohlédl za právě skončeným ročníkem divizní soutěže žen.

„Celkově sezonu musíme hodnotit jako velice zdařilou, již vzhledem k tomu, že celý ročník jsme bojovali, více než se soupeřem, se zdravotními problémy našich děvčat. Přesto je třetí místo skvělé. Získali jsme celkem 44 bodů, kdy jsme 14 zápasů vyhráli, 2 remizovali a čtyřikrát odešli jako poražení. Skóre také máme velice aktivní, vstřelili jsme 60 branek a obdrželi 22 branek. S děvčaty ještě budeme v neděli absolvovat oblíbený turnaj Divadelní kopačka, který spolupořádáme na našem hřišti a po letní přestávce zahájíme ve druhé polovině července přípravu na nový ročník divizní soutěže žen,“ řekl Chlad.

FK Kostomlaty p. M. – FK Baník Souš 4:1 (1:1). Branka Souše: Polívková. 80 diváků.

Sestava: Puravcová – Švamberová, Ratajová, Bouřilová, Hejduková – Vorlíčková, Svobodníková, Králová, Tóthová – Šnebergerová (73. Nováková), Polívková. Trenéři: Karel Giampaoli, Ondřej Chlad.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!