Městská policie Most uzavírá služebnu pro veřejnost

0
850

Městská policie Most v souvislosti s opatřeními proti šíření koronaviru Covid 19 uzavírá pro veřejnost služebnu městské policie od pondělí 16. 3. 2020 do odvolání. Veškeré zjištěné přestupky oznámí strážníci příslušnému správnímu orgánu, který má možnost o přestupku rozhodnout písemně v příkazním řízení.

„Přestupcům přijde rozhodnutí o uložené pokutě domů poštou a tu budou moci zaplatit z domova příkazem k úhradě. Tyto komplikace mě mrzí, ale chceme přispět k utlumení pohybu lidí ve městě Most, který může pomoci zabránit šíření nákazy. Chtěl bych také požádat občany, aby vždy zvážili závažnost oznámení na linku 156. Doporučujeme oznamovat takové události, při kterých dochází k ohrožení zdraví a života osob nebo hrozí škoda na majetku,“ uvedl ředitel městské policie Jaroslav Hrvol.

Tísňová linka 156 samozřejmě zůstává v provozu. Speciální telefonní linka Městské policie Most pro neslyšící nebo komunikaci v ohrožení prostřednictvím textové zprávy SMS má číslo 734 417 235 a lidé by ve zprávě měli vždy uvést své jméno a příjmení, adresu místa události, popis události a případně uvést její závažnost.

Pro informace o přestupcích se mohou občané, kteří obdrželi Výzvu pro řidiče – oznámení o dopravním přestupku, obrátit na infolinku 476 448 709, a to ve všední dny od 8 do 13 hodin.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!