Most připravuje nový strategický plán – zapojte se do příprav!

0
991
Jakým směrem chcete, aby se město Most vyvíjelo v následujících letech? Pomozte vytvořit Strategický plán pro město Most na období let 2021 až 2027. Nyní máte možnost zapojit se svým názorem a zkušenostmi do přípravy tohoto dokumentu. Stačí vyplnit krátký on-line dotazník. Je anonymní a zabere zhruba 15 minut.
Dotazník k on-line vyplnění do 24. dubna 2020 na adrese –  https://www.survio.com/survey/d/G6P5N4V9U4J4J7U8J

 

„Strategický plán reaguje na dlouhodobé potřeby našeho města a možnosti jeho rozpočtu. Pokud má takový plán fungovat je třeba, aby zohledňoval co nejširší spektrum námětů a podnětů. Do přípravy strategického plánu se může zapojit každý občan města. Přivítáme, když nám lidé do dotazníku napíší své náměty či připomínky,“ přibližuje náměstek primátora Marek Hrvol. Nová strategie města se pak zaměří na všechny důležité oblasti rozvoje (např. bydlení, životní prostředí, kulturu, podporu podnikání, dopravu, nové technologie, chytrá řešení apod.).

„Nenechte si ujít příležitost plánovat konkrétní kroky k lepšímu životu v Mostě! Záleží nám na vašem názoru. Děkujeme za spolupráci!,“ obrací se k veřejnosti tisková mluvčí mosteckého městského úřadu Klára Vydrová.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!