V Mostě u dopravního podniku je omezený provoz, jaký je důvod?

0
908

95562890_10157752471178551_1576982837129641984_oPokud přijedete k mosteckému dopravnímu podniku, spatříte dopravní omezení a čilý pracovní ruch. Co se v těchto dnech v tomto úseku děje?

DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova využil právě probíhající celkovou rekonstrukci ulice Budovatelů. Po dohodě s vedením města Mostu jsme se rozhodli, že této akce využijeme k výměně kolejnic na obou přejezdech kolejiště u sídla dopravního podniku, přiblížil ředitel společnosti Daniel Dunovský.„Dosud byl povrch přejezdů vydlážděný žulovými kostkami, kterým se říká kočičí hlavy, nyní dostanou oba přejezdy asfaltový povrch,“ doplnil ředitel.
Práce provádí pracovníci dopravního podniku z úseku vrchní stavby a technické údržby, kteří i v koronavirové době pracují na plný výkon. „Výsledky jejich práce hovoří za vše, zaslouží si velkou pochvalu, že se k této akci postavili čelem,“ dodal ředitel.
Vyasfaltováním obou přejezdů zmizí nerovnosti, které se staly příčinou ztráty mnoha ozdobných poklic z rychleji projíždějících automobilů a nyní leží vyrovnané na přilehlém trávníku.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!