Sporťásky (23. týden)

0
1496
Dohozná Černých andělů bude na Benediktu

DHK Baník Most uspořádá Dohoznou Černých andělů uplynulé sezony. Ta se uskuteční ve sportovním areálu Benedikt v sobotu 18. června. Všichni příznivci házené, a té ženské obzvláště, jsou zváni. Začíná se v 15.00 hodin.

Baník si dojel pro porážku

Na hřiště do Králova Dvora si dojeli fotbalisté třetiligového FK Baník Most 1909 pro porážku 2:0. Prohra Baník přišpendlila k předposlední příčce tabulky. Další zápas hrají Mostečtí doma, a to v neděli 12. června, kdy od 17.00 hodin hostí na Fotbalovém stadionu Josefa Masopusta celek pražského Vltavínu.

Horní Jiřetín B v čele tabulky okresu

V čele okresního přeboru v kopané dospělých je po 12. kole celek Sokola Horní Jiřetín B. Ten má před druhým SFK Meziboří dvoubodový náskok. Sedmičlennou tabulku uzavírá celek Brandova.

Extrém Bike Most pro Škarnitzla

Jan Škarnitzl z týmu Sram Mitas Trek se stal vítězem již 16. ročníku Extrém Bike Most 2016. Na trati 72 km dlouhého závodu byl nejrychlejší, když projel cílem za 3:17:38.5 hodiny. Druhé místo obsadil Rauchfuss z Kellys Bike Ranch Team a třetí byl Michal Kaněra z Nilfisk pro cycling. Kategorii žen opanovala Hana Ježková z GT opportunity Brno.

Sportovní hry na Loučkách se blíží

Litvínovské sportovní hry se blíží. Už je týden zbývá do zahájení. Hry se uskuteční v areálu amfiteátru Loučky od 10.00 do 18.00 hodin. Akce bude zaměřena jak na individuální dovednosti sportovců, tak i na týmovou spolupráci kupříkladu v populární hře Bubble football.

EUROMODA CHALLENGE TROPHY

Sobota 4. 6. 2016 naplnila očekávání mnoha hráčů a potvrdila pohostinnost pořadatelky tradičního turnaje EUROMODA CHALLENGE TROPHY, který již popáté uspořádala na mosteckém golfovém hřišti. Vítězem kategorie určené hráčům a hráčkám s HCP 0-24 se stal Lukáš Válek (38 STB), před Jaroslavem Kosteleckým (35 STB) a Ladislavem Kabíčkem (34 STB). První místo mezi hráči a hráčkami s HCP 24,1-54 získala Kateřina Dvořáková (44 STB), druhé místo obsadil Karel Oertelt (37 STB) a třetí skončil Dominik Gabriš (35 STB). Vítězem společné kategorie Brutto se stal Ladislav Kabíček (84 ran). Ceny útěchy si rozdělily hráčky na posledních místech obou kategorií Martina Mannová (14 STB) a Laura Dušková (18 STB). Vítězi vložených soutěží Longest Drive se stali Zuzana Valíčková a Ženja Ignatov. Nejpřesnějším hráčem a vítězem soutěže Nearest to Pin se na jamce č. 4 stal výkonem 111 cm Jan Valíček, který tak zkompletoval rodinný double.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!