Město Most přijímá žádosti o dotace na sport

0
709

Až do konce července mohou zájemci podávat žádosti o poskytnutí dotace na dva podprogramy z Dotačního programu na podporu sportu v roce 2020, který vyhlásilo město Most. Jedná podprogram č. 3 na pořádání akcí či účast na nich a podprogram č. 4 pro talentované sportovce.

Podprogram č. 3 je určen například na pořádání nebo zajištění účasti na akcích mezinárodního, celorepublikového nebo nadregionálního i místního charakteru. Žádost o poskytnutí dotace mohou podat právnické, fyzické i podnikající fyzické osoby.

Podprogram č. 4 podporuje talentované sportovce na nejvyšší výkonnostní úrovni daného sportovního odvětví. Žádost o poskytnutí dotace z tohoto podprogramu mohou podat organizace, v nichž jsou sportovci registrovaní, nebo v případě neregistrovaných sportovců sám sportovec.

Cílem dotačního programu je zejména finanční podpora sportovních organizací, jejichž hlavním posláním je systematická a dlouhodobá práce s dětmi a mládeží v oblasti sportu.

Podmínky podání žádosti o dotaci z uvedených podprogramů najdou zájemci na internetových stránkách města https://1url.cz/Sz3FJ

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!