Švetsková dráha vyhlásila soutěž – jezděte linkami U10 a T4

0
822

Trika, plecháčky, batohy, kšiltovky a další dárky připravila Švestková dráha v rámci akce DÁREK ZA VĚRNOST ŠVESTKOVÉ DRÁZE.

Prostě a jednoduše, pokud budete jezdit na linkách U10 a T4 a nasbíráte 20 samolepek, dostanete odměnu. Soutěž začala 10. července a potrvá až do odvolání. Kompletní pravidla najdete na www.svestkovadraha.cz. #AZD #SvestkovaDraha.

Od 10. 7. do odvolání  budou cestující v případě svého zájmu dostávat za své jízdy uskutečněné u průvodčího vlaku organizátora nálepky. Pro účely získání vyššího počtu nálepek není možné sčítat více než jednu jízdu jednoho cestujícího nebo jízdy více cestujících, pokud byly uskutečněny během jednoho dne, tj. jeden cestující může získat během jednoho dne maximálně jednu nálepku.

Získané nálepky si cestující nalepí na sběratelskou kartu, kterou získá, stejně jako nálepky, po dobu trvání akce na vyžádání u průvodčího vlaku organizátora.

Na jednu sběratelskou kartu, která je nepřenosná, může cestující nalepit maximálně 20 nálepek.

Pokud cestující předloží průvodčímu vlaku organizátora na  sběratelskou kartu, na které bude vylepeno všech 20 nálepek, obdrží cestující od organizátora dárek s logem ŠD. Dárek mu bude zaslán na doručovací adresu uvedenou na sběratelské kartě.

 

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!