Na ulici ukradl mobil, s komplicem vykradli chladicí box náklaďáku

0
480

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže 22letého muže a jeho 27letého kamaráda, oba z Mostu. Mladší z dvojice měl okrást jednoho muže na ulici o mobilní telefon a oba obvinění pak spolu vykradli chladicí box nákladního vozu.
Ke krádeži mobilu mělo dojít na mostecké ulici Jana Kubelíka v noční době. Obviněný se měl poškozeného zeptat na čas, a když se ten podíval na svůj mobilní telefon, tak mu ho obviněný vytrhl  z ruky a z místa utekl. Okradený za ním utíkal, ale nedohonil ho. Odcizený telefon nebyl zajištěn. Ten obviněný komusi prodal. Za krádež mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody s ohledem na kriminální minulost.
Dvouletým trestem odnětí svobody je ohrožen starší z dvojice, který spolu s mladším Mostečanem v ulici Chomutovská na parkovišti měli vniknout do zamčeného chladicího boxu zaparkovaného nákladního automobilu a z něj měli odcizit různé zboží určené do prodejen supermarketů. Poškozený vyčíslil škodu na částku 23 tisíc korun. Odcizené zboží nebylo zajištěno. Obvinění jsou stíháni na svobodě.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!