V hotelu Cascade v Mostě proběhne casting do soutěže Česko-Slovensko má talent

0
1078

Hotel Cascade se stane dějištěm setkání talentů. Tvůrci oblíbené televizní šou Česko-Slovensko má talent zvou talentované jedince či kolektivy na casting.

Chcete být v deváté sérii soutěže Česko Slovensko má talent? Pak přijďte v neděli 2. srpna mezi 15 až 18 hodinou do mosteckého hotelu Cascade. Zde proběhne výběr účastníků, kteří postoupí do dalšího, již televizního kola. V loňském ročníku reprezentovalo město Most Taneční studio Kamily Hlaváčikové, které se probojovalo až do televizního předfinále. „Byla to úžasná zkušenost, děti si to skvěle užily. Letos se castingu do soutěže nezúčastníme, bylo to časově i finančně velmi náročné. Kvůli koronavirové nucené přestávce musíme navíc dohánět přípravu na podzimní galavečer a na soutěže, které jsou pro nás nyní důležité,“ uvedla majitelka a lektorka úsoěšného tanečního studia Kamila Hlaváčiková.

Castingy do 9. ročníku šou Česko Slovensko má talent se měly konat letos na jaře. Kvůli pandémii koronaviru se jednotlivá kola musela zrušit a přesunout na pozdější termín. První castingy se konají v různých městech v Čechách a na Slovensku, kde přihlášení účastníci vystupují před porotou tvořenou různými lidmi z produkce. Šou se začala vysílat 29. srpna 2010. Soutěží v ní zpěváci, tanečníci, kouzelníci, komici a další umělci různých věkových kategorií o peněžní výhru. V prvních dvou řadách výherce získal kromě peněz také možnost angažmá v Las Vegas, ve třetí cestu kolem světa a ve čtvrté možnost vystoupit před Simonem Cowellem.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!