Přijďte spolurozhodovat o budoucnosti města Mostu

0
709

Na  mosteckém magistrátu (ve velké zasedací místnosti ve 4. patře) se ve středu 30. září od 16 hodin koná druhé opakované veřejné projednání upraveného Návrhu územního plánu města Mostu a vyhodnocení jeho vlivů na udržitelný rozvoj území.

Od 19. 8. až  do 30. 9. je vystaven k veřejnému nahlédnutí upravený Návrh územního plánu města Mostu a vyhodnocení jeho vlivů na udržitelný rozvoj území.

Námitky proti návrhu územního plánu mohou podat pouze vlastníci pozemků a staveb dotčených návrhem řešení, oprávněný investor a zástupce veřejnosti, a to nejpozději do 7 dnů ode dne veřejného projednání (tj. 7. 10. 2020).
Námitka musí obsahovat (viz vzor formuláře):
– odůvodnění předkládané námitky
– údaje podle katastru nemovitostí dokladující dotčená práva
– vymezení území dotčeného námitkou (zákres pozemků v katastrální mapě)
Ve stejné lhůtě může každý uplatnit své připomínky (viz vzor formuláře). K později uplatněným připomínkám a námitkám se nepřihlíží.
Adresou pro zaslání námitek a připomínek je Magistrát města Mostu, odbor rozvoje a dotací, Radniční 1, 434 69 Most.
Na podané námitky a připomínky se jednotlivě neodpovídá. Vyhodnocení připomínek a návrh rozhodnutí o námitkách je, ve smyslu § 53 a § 54 stavebního zákona a § 172 správního řádu, součástí odůvodnění územního plánu. Územní plán vydá zastupitelstvo obce opatřením obecné povahy, které bude ve smyslu § 173 odst. 1 správního řádu oznámeno veřejnou vyhláškou.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!