Na závody Dračích lodí bude posílena doprava

0
3339

V areálu vodní nádrže Matylda se od pátku 10. června 2016 do neděle 12. června 2016 se sejdou příznivci závodů Dračích lodí. DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a. s., připravil v tomto období posílení provozu městské hromadné dopravy, aby tak umožnil zájemcům návštěvu těchto atraktivních závodů bez starostí o osobní automobil.

V pátek 10. června 2016 budou zhruba v období od 8 do 12 hodin zařazeny kromě pravidelných spojů linky č. 22 ještě speciální posilové spoje označené „Dračí lodě“. Autobusové spojení mezi centrem města a místem konání akce bude zajištěno od rána až zhruba do 18 hodin v přibližně půlhodinových intervalech. Nejbližší zastávky k místu konání akce jsou Souš, Národního odboje a Souš, Matylda.

V sobotu 11. června 2016 bude zhruba v období od 8:30 do 18 hodin zajištěno autobusové spojení mezi centrem města a místem konání akce ve zhruba čtvrthodinových intervalech. Kromě pravidelných spojů linky č. 22 mohou cestující využít speciální posilové spoje označené „Dračí lodě“. Nejbližší zastávky k místu konání akce jsou Souš, Národního odboje a Souš, Matylda.

V neděli 12. června 2016  z důvodu změny programu závodů Dračích lodí dochází i ke změně posílení městské hromadné dopravy. Odpadají tak nedělní posilové spoje na závod Dračích lodí, MHD bude v neděli 12. června 2016 jezdit podle platného jízdního řádu.

Trasa autobusů MHD:

Linka č. 22: Nádraží – Rudolická, MUS, a.s. – Pod Lajsníkem – Krym – Sukova blok 501 – Sukova blok 508 – Okresní soud – Obchodní dům PRIOR – J. Skupy – Nemocnice – Pod Resslem – Autodrom – Souš, Tvrzova – Souš, Národního odboje – Souš, Finské domky – Souš, Matylda a zpět. Posilová linka „Dračí lodě“: Obchodní dům PRIOR – J. Skupy – Luna – 1. ZŠ – Pod Resslem – Autodrom – Souš, Tvrzova – Souš, Národního odboje – Souš, Finské domky – Souš, Matylda a zpět.

Upozorňujeme cestující, že na posilové lince označené „Dračí lodě“ platí Tarif MHD a Smluvní přepravní podmínky vyhlášené DOPRAVNÍM PODNIKEM měst Mostu a Litvínova, a. s.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!