Město ocenilo své policisty

0
511
Primátor Jan Paparega (vpravo) gratuluje řediteli Městské policie v Mostě Jaroslavu Hrvolovi. (foto: město) Most

Primátor města Mostu Jan Paparega v pondělí v zasedací místnosti magistrátu ocenil osm strážníků a strážnic Městské policie Most spolu s dalšími příslušníky záchranných a bezpečnostních sborů Mostecka. Skleněná ocenění Strážník roku 2019 a ocenění za věrnost s rytinou jména a počtu odsloužených let od primátora převzal ředitel městské police Jaroslav Hrvol.

„Ocenění kolegyním a kolegům samozřejmě předám, bohužel vzhledem k současné situaci nebylo možné, aby se tolik příslušníků záchranných a bezpečnostních sborů sešlo na jednom místě. Ocenění práce našich strážníků a samozřejmě všech příslušníků záchranných a bezpečnostních sborů a slov, která tu zazněla ze strany vedení města, si velice vážím. Věřím, že se současnou krizovou situaci společnými silami zvládneme a za rok si kolegové převezmou ocenění osobně,“ uvedl ředitel městské policie Jaroslav Hrvol.

Primátor ve svém projevu připomněl, že strážníci využívají další tři nové kamerové body a v současné době disponuje městský kamerový dohledový systém 85 kamerovými body. Operační středisko městské policie prošlo letos kompletní rekonstrukcí a strážníkům přislíbil investice města do zlepšování zázemí, vybavení a podmínek pro práci městské policie i v dalších letech.

Ocenění strážníci a strážnice

Strážník roku 2019

Po zhodnocení výsledků práce v roce 2019, posouzení osobních kvalit, sociálních a komunikačních dovedností a profesních kvalit byli oceněni:

str. Luboš Petřík – hlídková služba 2. směna

str. Pavel Svačina – hlídková služba 2. směna

Ocenění strážníci navíc přispěli k záchraně života řidiče po dopravní nehodě, když mu poskytli první pomoc s využitím AED, a podařilo se jim obnovit jeho životní funkce.

Ocenění za věrnost – 20 let služby u městské policie

str. Mgr. Bc. Vlastimil Litto, DiS. – preventista

str. Martin Kozel – operační dozorčí

str. Josef Toman – operační dozorčí

str. Jaroslav Vošahlík – hlídková služba, autocentrum

Ocenění za věrnost – 15 let služby u městské policie

str. Milan Kučera – operátor městského kamerového dohledového systému

str. Bc. Nikola Kulichová – referentka vnitřní kontroly

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!