Krajská zdravotní odkládá některé operace

0
624

Krajská zdravotní, a. s., informuje pacienty a veřejnost, že přistupuje k postupné regulaci ordinačních hodin odborných ambulancí a poraden a plánované odkladné operativy. Reaguje tak na doporučení pandemického štábu v souvislosti s šířením nákazy způsobující onemocnění COVID-19 v České republice a potřebě postupného navyšování počtu standardních a intenzivních lůžek pro hospitalizaci pacientů s nemocí COVID-19.

Postupná regulace se uskuteční v Nemocnici Děčín, o. z., Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o. z., Nemocnici Teplice, o. z., Nemocnici Most, o. z., a Nemocnici Chomutov, o. z., do odvolání. Další kroky mohou následovat s ohledem na vývoj epidemiologické situace a potřebu navyšování počtu lůžek pro hospitalizaci pacientů s nemocí COVID-19.

„Děláme pro vás maximum, dodržujte, prosím, důsledně všechna daná protiepidemická opatření, ať ochráníte zdraví své i našich zdravotníků. Děkujeme za pochopení,“ obrací se na pacienty a veřejnost Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!