Středisko volného času v Mostě se v pondělí opět otevírá!

0
230
Od pondělí 7. prosince se opět otevírá Středisko volného času Most pro činnost zájmových útvarů – kroužků.
Otevření je spojeno s omezeními a režimovými opatřeními:
– Kroužky budou probíhat v max. počtu 10 účastníků. V případech, že je na kroužek přihlášeno více než 10 účastníků, budou účastníci rozděleni a předem informováni.
– Všechny kroužky uvnitř SVČ Most budou probíhat v rouškách.
– Pobyt třetích osob v SVČ Most bude omezen na nezbytně nutnou dobu. Rodiče nebudou moct čekat na své děti v budově SVČ Most (ani v recepci). Vedoucí si děti převezmou před hlavním vchodem a po skončení kroužku je tam opět přivedou.
– Kroužky, které probíhají na školách (3. ZŠ, 7. ZŠ, 8. ZŠ, 14. ZŠ a 18. ZŠ) zatím otevřeny nebudou. Také některé z kroužků, které probíhají přímo v SVČ Most, zatím nelze z provozních důvodů otevřít. Rodiče budou včas informováni.
– Specifické pokyny pro jednotlivé kroužky, jsou-li potřeba, budou rozeslány přímo členům.
Za období, kdy bylo SVČ Most uzavřeno, bude poměrná část úhrady za 1. pololetí převedena na pololetí druhé nebo vrácena:
– Pokud rodiče chtějí  poměrnou část úhrady převést na 2. pololetí, nemusí nic dělat (ve druhém pololetí zaplatí o to méně, přesná částka bude vypočtena jednotlivým kroužkům).
– Pokud chtějí  poměrnou část vrátit (buď nepokračují, nebo již mají uhrazen celý rok), kontaktujte do 31. ledna 2021 ekonomku SVČ Most Janu Bláhovou – blahova@svc-most.cz . Poměrná část bude vrácena až po uzavření pololetí.
Pokud jste ještě nezaplatili za 1. pololetí, zaplaťte buď převodem nebo v recepci SVČ ještě před vlastní účastí na kroužku (příp. při příchodu) ve výši 40 % předepsané pololetní platby.
Před Vánocemi bude činnost kroužků ukončena k 20. prosinci 2020, v roce 2021 začíná se v pondělí 4. ledna.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!