Druhou Florbalovou bitvu vyhráli hokejisté

0
1775

Ve středečním odpoledni se na ZS Ivana Hlinky odehrál již druhý ročník Florbalové bitvy. Opět proti sobě nastoupili hokejisté HC Verva Litvínov a florbalisté SK Bivoj Litvínov. Utkání proti Bivoji Litvínov se odehrálo na in-line ploše, v náročných 27 stupních Celsia a před poměrně hojnou diváckou návštěvou.

Už před začátkem utkání se o dvě místa v sestavě hokejistů utkala šestice fanoušků v dovednostních soutěžích. Rostislav Martynek spolu s celým týmem poté vybral dva z fanoušků, kteří si zahráli celé utkání po jejich boku. Zápas byl veden v přátelském duchu a z konečného vítězství se mohli poprvé radovat hokejisté, když Bivoj porazili 10:8. Domácí měli k dispozici dvě pětky, hosté dva týmy, které se v poločase vystřídaly.

HC Verva Litvínov – SK Bivoj Litvínov 10:8. Branky HC Verva Litvínov: Šimeček 2, J. Petružálek 2, Kokeš 2, Nejezchleb, Válek, Pavelka, fanoušek Tomáš. Sestava: M. Petružálek – J. Petružálek., Pavelka, Martynek, Kokeš, Šimeček, Nejezchleb, Stříbrný, Válek, fanoušek Tomáš a fanoušek Pavel. V závěru bylo pro fanynky připraveno jedno velké překvapení. Mohly si ze svých idolů svléknout funkční triko Altisport, ve kterém hokejisté odehráli celou Florbalovou bitvu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!