Novoroční projížďka Mostem

0
713

Přijďte si i vy projet některou z tras novoroční vyjížďky a zkuste nastartovat nový rok jízdou na kole. Jako každý rok, tak i v první lednový den roku 2021 se uskuteční Novoroční Hobby jízda městem Most, jejímž organizátorem je Cyklo Point Most Hobby Team za podpory statutárního města Mostu ve spolupráci s neziskovou organizací Life is Skill.

Díky rozmístěným NFC čipům a aplikaci LiSApp se lidé budou pohybovat po předem stanovených trasách, které budou známy nejpozději 30. prosince.
Startovat se bude jako pokaždé od kašny na 1. náměstí, 1. ledna 2021, ale tentokrát ve skupinkách mezi 10. až 15. hodinou.

Novinkou oproti loňským ročníkům je nutnost dodržovat vydaná vládní nařízení vycházející z protiepidemiologického systému, který se momentálně nachází ve čtvrtém stupni.  Proto není umožněn hromadný start účastníků, bude se startovat individuálně podle předem zarezervovaných startovacích časů. Na každý startovací čas se může zaregistrovat skupina osob v počtu, který bude limitován podle aktuálních vládních opatření.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!