z Rady města Mostu (24. týden)

0
1905
Zápisy do mateřinek

MOST – K zápisu do mateřinek se letos v dubnu dostavilo 537 dětí. Z nich bylo přijato 507. Z třiceti nepřijatých dětí bylo 23 mladších tří let, ostatní nebyly přijaty, když zákonný zástupce sám zrušil žádost o přijetí, z důvodu nesplnění kritéria pro přijetí. Děti buď nebyly očkované, nebo byly přijaty do jiné mateřské školy. U dětí mladších tří let platí, že po dovršení tří let mohou do mateřinky nastoupit i v průběhu školního roku.

Vítěz na park

MOST – Vítězem veřejné zakázky na zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci parku Střed se stal Atelier M1 architekti, s. r. o., s nabídkovou cenou 2 116 290 Kč.

Vodoměry pro penziony

MOST – Radní schválili přímé zadání veřejné zakázky na výměnu vodoměrů teplé a studené vody v objektech penzionů pro seniory v ulicích Ke Koupališti, Komořanská a Albrechtická společnosti Techem za cenu 194 115 Kč bez DPH.

Polyurb se rozjel

MOST – Radní schválili podání žádosti na projekt Polyurb do programu Central Europe, v němž bude město Most partnerem projektu. Nositelem projektu je Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem. Cílem projektu je vytvoření mezinárodního partnerství, v němž bude řešena problematika strategického řízení území měst průmyslového charakteru a jejich zázemí. Projekt se zaměří na oblast životního prostředí z širšího kontextu, například na odpadové hospodářství, krizové řízení, využití brownfields a dopravu.

Kamery pro školy

MOST – Radní schválili bezúplatný převod věcí. Mateřské škole v ulici Antonína Sochora kamerový systém, MŠ v Růžové ulici volejbalové sloupky a síť a dvě florbalové branky jako součást nového multifunkčního hřiště.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!