Teplárenská společnost přijímá žádosti o finanční podporu

1
761

Společnosti United Energy a Severočeská teplárenská vyhlašují první kolo přijímání žádostí o finanční dary pro následující rok.

 

Žádat o finanční příspěvek na své projekty mohou neziskové organizace v rámci projektu Tepelná Pohoda od 2. listopadu 2020. Uzávěrka žádostí je pak 15. ledna 2021. Bližší informace, formulář žádosti a termíny jsou k dispozici na www.tepelnapohoda.cz/regionu nebo na webu www.ue.cz.

Celkem letos vyhověla komořanská teplárna v 1. a 2. kole šestnácti žádostem o sponzorský příspěvek ze strany neziskových organizací. „ V rámci projektu Tepelná Pohoda jsme letos organizacím vyčlenili finanční příspěvky ve výši bezmála 450 tisíc korun. Bohužel, epidemiologická situace v ČR není některým projektům, zvláště těm sportovním, nakloněna a ne všechny finanční dary budou moci letos neziskovky využít. A to i přesto, že jsme firmám vyšli vstříc s posuny termínů konaných akcí. Věříme, že příští rok bude pro organizaci sportovních a kulturních akcí příznivější, než ten letošní,“, řekla Miloslava Kučerová, tisková mluvčí teplárenských společností.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!