Klub freestylového lyžování Most hledá dětské zájemce do olympijského tréninkového programu

0
253

Klub freestylového lyžování Most v Jumpark areálu Matylda hledá nové zájemce do olympijského tréninkového programu z řad mosteckých dětí ve věku deset až dvanáct let. Podmínkou je, aby děti uměly lyžovat na pokročilé úrovni.

Cílem přípravy je vypěstovat nové talenty do výběrových týmů České republiky, s možností postupu do reprezentace ČR v akrobatickém lyžování. Tréninky se budou skládat ze skoků na trampolíně, jízdě po zábradlí, skoků do vody a fyzické přípravy,“ říká předseda klubu a trenér reprezentace ČR Roman Dalecký. Ten povede tréninky ve spolupráci s asistentem Tomášem Kavanem a Pavlem Pleskačem. Všichni mají licenci B v oboru akrobatického lyžování disciplíny slopestyle a big air. „Budeme začínat od těch nejjednodušších prvků postupně ke složitějším tak, abychom neuspěchali vývoj a eliminovali zranění.“ 

Tréninky na Matyldě budou probíhat třikrát týdně od dubna do června, pětkrát týdně o prázdninách, a v září a říjnu opět třikrát týdně. Navazovat na ně budou výjezdy na hory za zimním tréninkem.

Přihlásit se může kdokoliv ve věku 10-12 let s podmínkou pokročilé úrovně lyžování. Potřebnou výbavou jsou staré lyže, lyžáky, neopren a helma. Lyže a plovací vesty je možné zapůjčit.

Zájemci o akrobatické lyžování se mohou hlásit na daleckyroman@seznam.cz  nebo  na tel : 739 379 003. Zahájení přípravy bude předcházet schůzka s rodiči, kde budou sděleny veškeré potřebné informace.

Www.jumparkmatylda.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!