ODS oficiálně představila kandidátku do Senátu

0
2934

Řídí základní školu a zasedá v městském zastupitelstvu. Na podzim se za Mostecko utká o křeslo senátorky. Libuše Hrdinová je horkým želízkem v ohni Občanské demokratické strany, která v úterý ráno oficiálně představila její tvář.

Občanští demokraté vynesli svůj „senátorský“ triumf. Do ringu o místo v Senátu Oblastní rada ODS nominovala ředitelku 7. ZŠ v Mostě a komunální političku Libuši Hrdinovou. Do voleb jde s osobním sloganem „Naše děti, naše budoucnost“. Úzce souvisí s tématy, na nichž staví i svou senátorskou kampaň. „Hlavními tématy mé kampaně jsou školství a sociální problematika, která se v mnohém prolínají. Chci se zaměřit na nejpalčivější problémy z těchto dvou oblastí,“ uvedla Libuše Hrdinová a poukázala například na negativní trend, kdy po skončení základní školy děti odcházejí rovnou na pracovní úřady, na zneužívání sociální podpory, na kontroverzní inkluzi, chystanou změnu školského zákona a na odliv mladých lidí ze zdejšího města, okresu a kraje. „Problémů k řešení v našem kraji máme hodně. Není ale možné rezignovat a říkat si, že to nepůjde. Osobně jsem přesvědčená, že to půjde….,“ dodala kandidátka na senátorku.

ODS představila také mosteckou jedničku a krajskou dvojku na kandidátce do Zastupitelstva Ústeckého kraje Drahomíru Miklošovou. Starostka Obrnic a místopředsedkyně republikové ODS má ve svých volebních cílech, kterým se rovněž dlouhodobě věnuje, jasno. Boj za cílenou, a nikoliv plošnou státní podporu, uplatnění mladých lidí na trhu práce, bezpečnost a podpora podnikání v našem kraji. „Mnoho lidí za branami našeho kraje naše problémy nechápe. A o to víc musíme křičet,“ říká Drahomíra Miklošová.

Kampaň ODS do senátních a krajských voleb (7. a 8.10. 2016) bude podle předsedy mostecké organizace Jakuba Ozaňáka probíhat formou vizuální a mediální prezentace, prostřednictvím sociálních sítí a veřejných debat s občany.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!