Sporťásky (25. týden)

0
1494
Opět na Amater Tenis Open do Litvínova

Litvínovské dvorce budou také letos hostit tenisový turnaj Amater Tenis Open, který se odehraje v prvním červencovém víkendu. Diváci se mají na co těšit. Pořadatelé slibují, že k vidění budou opět zajímavé souboje.

Sobotní golf v „kiltu“

V sobotu 25. června se opět po roce na mostecké golfové hřiště vrací SKOTSKÝ TURNAJ, kterým si golfisté připomenou 702. výročí bitvy u Bannockburnu. Bitva definitivně ukončila snažení anglického krále Eduarda II. o ovládnutí Skotska a učinila Roberta Bruceho nezávislým skotským králem. Turnaj jistě bude událostí, která přinese nezapomenutelnou atmosféru i dějin národa, jenž dal světu golf. V letošním roce bude turnaj k hráčům opět štědřejší, neboť se bude hrát v sedmi soutěžních kategoriích, navíc doplněných o vložné soutěže Longest Drive a Nearest to Pin. Hodnotné ceny a celodenní stravování od snídaně přes občerstvení na hřišti, oběd a závěrečnou kávu se zákuskem je standardem tohoto turnaje.

Setkání hokejových fanoušků 2016

Amfiteátr Loučky bude v prvním červencovém víkendu dějištěm setkání hokejových fanoušků. Uskuteční se ve dnech 2. – 5. července a jedná se o jubilejní 20. ročník akce.

Fotbalisté Baníku dostali sedm kusů

FK Baník Most 1909 na závěr svého účinkování v ČFL utrpěl nejtěžší porážku v celém právě skončeném ročníku, a to 1:7 na svém domácím hřišti od beznadějně posledních Brozan, které předtím prohrály 11 zápasů v řadě.

Louny a Litvínov padají do kraje

Po roce působení v divizní skupině B se s touto soutěží opět loučí FK Louny a také jeden ze dvou našich zástupců FK Litvínov. Louny skončily předposlední, Litvínovu patřila poslední příčka.

Most navázal spolupráci se skautem

Mostecký prvoligový hokejový klub se dohodl na spolupráci se skautem pro USA a Kanadu. Brandon Contratto spolupracuje s klubem St. Clair Shores Fighting Saints v americké soutěži FHL. Pro nadcházející sezonu jsou připravené dva hokejové kempy v Detroitu a San Jose, ve kterých se budou skautovat hráči, kteří by měli možnost zahrát si i za HC Most.

Chomutovští Piráti mají další posilu

Další novou tváří na soupisce Pirátů Chomutov pro nadcházející sezonu se stává fyzicky velmi dobře disponovaný útočník Michal Poletín, jenž má na kontě už více než dvě stovky extraligových zápasů a naposledy působil v Plzni. Pirátem nadále zůstává místní odchovanec Nicolas Hlava.

Paintbusters stále venku bez vítězství

Ani další tři zápasy nestačili softbalistům Painbusters Most k tomu, aby se dočkali v extralize prvního vítězství na hřišti soupeřů. V sobotu změřili v pražské Krči dvakrát síly s týmem Eagles Praha. V prvním prohráli 6:5, v druhém pak 7:0. Následně s Tempem Praha Mostečtí prohráli 5:1.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!