Notorický útěkář Šimon opět zaměstnal strážníky

0
510

Na linku 156 oznámila žena, že v ul. Žatecká nalezla zatoulaného psa. K události byla vyslána motohlídka strážníků s odchytovým vozidlem. Strážníci na místě zjistili, že psa dobře znají. Díky místní znalosti strážníci vědí, že patří osmdesátileté ženě, která je na invalidním vozíku, a pes jí občas uteče, když nesežene pomoc na venčení. Od roku 2019 eviduje městská policie 23 událostí o jeho nalezení a strážníci již znají psa i jménem.

O tři dny později se obrátil na linku 156 oznamovatel, že u bloku 382 odchytil psa bez majitele. Opět se jednalo o strážníkům známého psa Šimona, kterého odchytili a předali jeho majitelce. Oba přestupky proti obecně závazné vyhlášce strážníci tentokrát vyřešili domluvou a žena přislíbila, že si zajistí pomoc na venčení.

Od roku 2019 byl pes Šimon nalezen a odchycen v ulicích Žatecká, Obránců Míru, V. Nezvala, K. Biebla, Fr. Halase, Moskevská, Ke koupališti, Petra Jilemnického, Báňská a u 7. ZŠ Most. Navštívil také park Střed, park u Kojota, OC Central a nákupní centrum Hněvín. Jednou byl také zajištěn přímo u služebny městské policie. V úředních záznamech již mají strážníci rozsáhlou sbírku jeho fotografií z odchytu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!