Město Most ocení dobrovolníky, kteří nezištně pomáhali při loňské pandemii

0
301

Město Most vyzvalo vloni obyvatele, aby nominovali dobrovolníky, kteří aktivně a nezištně pomáhali v době pandemie. Všechny nominované dobrovolníky, kteří pomáhali během první vlny koronavirové pandemie, město Most nyní ocení.

Obyčejní lidé, kteří dělají neobyčejné věci. Bez nároku na odměnu si dokáží ukrojit část svého volného času k tomu, aby se věnovali pomoci druhým a nic za to nečekají. Nezištně šili roušky, vyráběli ochranné štíty, darovali respirátory, zajišťovali nákupy pro seniory nebo obstarávali potřebný materiál. V souvislosti s první vlnou onemocnění covid-19 se spustila obrovská vlna pomoci a solidarity. Město Most nyní ocenilo práci dvaceti dobrovolníků v boji proti koronaviru, které nominovala sama veřejnost. Slavnostní přijetí dobrovolníků na radnici bylo připraveno již na podzim loňského roku, ale kvůli zhoršující se epidemické situaci a vládním opatřením se akce do teď nemohla uskutečnit. Nyní proto proběhne individuální ocenění dobrovolníků.

Každá doba má své hrdiny, kteří jsou inspirací pro druhé. „Moc si vážíme všech, kteří přiložili ruku k dílu. Zvládli jste neobyčejné věci a zasloužíte si naši pozornost a poděkování, “ děkuje všem primátor města Mostu Jan Paparega.  Dobrovolníci obdrží děkovný list, dárek a voucher do obchodního centra Central Most. Dárkové poukázky v celkové výši 20 tisíc Kč věnoval jako poděkování dobrovolníkům Central Most.

Seznam nominovaných dobrovolníků pomáhajících v boji proti koronaviru na území města Mostu 

Šimůnek Petr

Bryndová Monika

Šebek Josef

Vébr Vlasta

Jermakovová Kateřina

Strajčevová Veronika

Duchková Daniela

Hegenbartová Miluše

Turková Olga včetně spolupracovnice ze ŠPAJZU

Macková Zdenka

Luu Tomáš

Píšová Jana

Herzina Vít

Herzinová Karolína

Brennerová Kamila

Ihnačincová Alena

Štarmanová Lucie

Meniuková Renata

Jenšíková Petra

Puntová Jaroslava

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!