Konec přihlášek do Studentské vědecké konference se blíží, hlaste se!

0
454

Už jen do 16.5. můžete zasílat přihlášky do Studentské vědecké konference.

Studentská vědecká konference je přehlídka „vědeckých“ prací studentů středních škol a víceletých gymnázií zaměřená na technická a přírodovědná témata se zvláštním důrazem na obor CHEMIE. ​​
Studentskou vědeckou konferenci pro středoškolské studenty pořádá Vysoká škola chemicko-technologická, ORLEN Unipetrol RPA, s.r.o. a ORLEN UniCRE a.s. pod záštitou Nadace ORLEN Unipetrol.
Zástupci pořádajících společností jsou členy hodnotící komise, která vybírá nejlepší studentské práce. Autoři oceněných prací kromě uznání odborné poroty získávají od nadace i finanční bonus. Letos se samozřejmě mění charakter prezentace práce. Témata zůstávají (přírodovědně-technická, zvláštní důraz na chemii a strojírenství), forma je obdobná – prezentace s viditelnými poznámkami, které doplní okna nebo jednotlivé slidy budou doprovázeny mluveným komentářem. Samozřejmě rádi uvítáme videa, fotografie – je to na studentech, jak se chtějí realizovat. Základní rozdělení bude na REŠERŠE a PRAKTICKÉ PRÁCE a dále samozřejmě sekce dle zaměření. Hodnotit budou opět pedagogové z VŠCHT, ČVUT a odborníci z praxe.

Práce studentů prosím zasílejte na adresu Zdenka.peleskova@vscht.cz​ buď e-mailem nebo přes úschovnu. Příjem práce bude potvrzen e-mailem.

Přihlášky se přijímají do 16.května.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!