V Masarykově nemocnici se vybudovaly nové interní ambulance

0
788

Nové interní ambulance slouží pacientům Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. V modernizovaných prostorách čtvrtého podlaží budovy G pacienti najdou všechny interní ambulance pohromadě. Lepší zázemí a modernější prostředí vítají i zdravotníci.

„Nové interní ambulance představují jednoznačně zkvalitnění poskytované péče pro naše občany, a to je směr, kterým chce vedení Krajské zdravotní, a.s., jít. Prostory splňují plně nároky, které dnes na zdravotnictví veřejnost má. Nové ordinace určitě vítají také lékaři a zdravotníci, kterým přeji spokojené a pokud možno vyléčené pacienty,“ uvádí předseda představenstva Krajské zdravotní Ondřej Štěrba.

„V budově G jsou nyní všechny interní ambulance na jednom místě. Nově má ambulanci i angiologie. Endokrinologii jsme rozšířili, takže má ambulance dvě. Na stejném místě pacienti najdou také lipidovou ambulanci, interní ambulanci, diabetologické centrum, osteologii, obezitologickou ambulanci a ambulanci klinického psychologa,“ vysvětluje primář Interního oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., a náměstek pro řízení zdravotní péče Krajské zdravotní, a.s., MUDr. Jiří Laštůvka.

„Jsem moc ráda, že můžeme pracovat v nových moderních prostorách. Lepší zázemí ocení pacienti i personál, který už nemusí přebíhat mezi budovami,“ dodává vrchní sestra Mgr. Iveta Černohorská.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!